Інсектицид "Бітоксибацилін-БТУ" для квітів, овочів, винограду та ін., 500 мл, від БТУ-Центр (оригінал)


Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Біопрепарат із інсектицидною дією. Переваги препарату «Бітоксибацилін» — безпека для людей, бджіл і тварин.
Склад: життєздатні клітини бактерії Bocillus thuringiensis, ендосози-титр 1,0X109 КУО/см3.
Клас токсичності – 4.
Переваги препарату «Бітоксибацилін»:
- забезпечує захист рослин від тлі, короладського жука, кліщів, гусениць, лускатокрилих комах-шкодників;
- сумісний з іншими засобами захисту рослин;
- не накопичується в ґрунті та рослинах;
- підвищує врожайність плодово-ягідних, а також овочевих культур.
Особливості використання препарату
Культура | Шкідник | Норма витрати |
Огірки (закритий ґрунт) | Кліщи | 70 мл/5 л води |
Баштанна тля | 70 мл/10 л води | |
Картопля, томати, капуста, баклажани та ін. овочі | Білани, капуста моль, капуста, совка, вогнівка, короладний жук, луговий метелик | 35 мл/4-5 л води |
Садові кімнатні квіти | ||
Буряк (столовий, кормовий), соняшник, люцерна | Совки, луговий метелик | |
Аґрус, малина, смородина, суниця | Пильник, вогнівка, листовійка | |
Виноград | Гронова листовійка | |
Слива, абрикос, яблуня черешня, груша, вишня | Яблонна та плодова моль, листовійка, американський білий метелик, златогузка | |
Декоративні та хвойні рослини |
- Огірки відкритого ґрунту. Оброблення 1-2 рази в вегетаційний період. Інтервал — 7-17 днів.
- Овочі, садові та кімнатні квіти, буряки, люцерка, соняшники, ягідні культури, виноград, плодові дерева, хвойні та декоративні культури. 1-2 оброблення протв кожного покоління шкідників. Інтервал — 5-10 днів. Максимум оброблень у вегетаційний період — 2-4.
Перед використанням ретельно збовтайте інсектицид «Бітоксибацилін».
Упаковка | |
---|---|
Об`єм | 0.035 л |
Основні | |
Виробник | БТУ-Центр |
Країна виробник | Україна |
Хімічний склад | Органічні |
Шкідливий об'єкт | Листовійки, Попелиця, Колорадський жук, Вогнівка |
Оброблювані культури. | Слива, Крыжовник, Абрикос, Малина, Смородина, Капуста, Вишня, Груша, Черешня, Картопля, Земляника, Свекла, Яблуня |
Оброблювані культури | Огірок, Капуста, Виноградники, Аґрус, Декоративні к-ри, Вишня, Черешня, Зливу, Яблуня, Груша, Абрикос, Картопля, Хвойні к-ри, Малина, Буряк, Суниця, Смородина |